文章
 音标
  • 音标认识-元音(母音)unit1(图文)
  • 音标认识-元音(母音)unit4(图文)
  • 音标认识-元音(母音)unit3(图文)
  • 音标认识-元音(母音)unit2(图文)
  • 音标认识-元音(母音)unit5(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit1(图文)
  • 音标认识-元音(母音)unit6(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit4(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit3(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit2(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit5(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit6(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit7(图文)
  • 发音规则(图文)
  • 重音规则(图文)
  • 音标认识-元音(母音)unit1(图文)
  • 音标认识-元音(母音)unit4(图文)
  • 音标认识-元音(母音)unit3(图文)
  • 音标认识-元音(母音)unit2(图文)
  • 音标认识-元音(母音)unit5(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit1(图文)
  • 音标认识-元音(母音)unit6(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit4(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit3(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit2(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit5(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit6(图文)
  • 音标认识-辅音(子音)unit7(图文)
  • 发音规则(图文)
  • 重音规则(图文)
  • 你的位置:知识库首页-> 音标
     


    专门替中国人写的英语语法书!



    作者:龙为行客 阅读次数:4317


     
     
    (1) 将此句子改成肯定句子
    (2) 将此肯定句子改成被动语气
    (3) 将此被动语气的句子改成否定句子
    现在举一个否定的例子:
    I did not take this picture.
    对应的肯定句子是:
    I took this picture.
    改成被动语气:
    This picture was taken by me.
    再改成否定句子:
    This picture was not taken by me.
    下面的例子都是用来解释如何将一个否定句子改成被动语气:
    1. They did not like the music.
    (a). They liked the music.
    (b). The music was liked by them.
    (c). The music was not liked by them.
    2. I have not written that letter.
    (a). I have written that letter.
    (b). That letter has been written by me.
    (c). That letter has not been written by me.
    3. You can not eat that cake.
    (a). You can eat that cake.
    (b). That cake can be eaten by you.
    (c). That cake can not be eaten by you.
    4. He does not play music.
    (a). He plays that kind of music.
    (b). That kind of music is played by him.
    (c). That kind of music is not played by him.
    5. I am not going to see you.
    (a). I am going to see you.
    (b). You are going to be seen by me.
    (c). You are not going to be seen by me.
    6. They will not see that movie.
    (a). They will see that movie.
    (b). That movie will be seen by them.
    (c). That movie will not be seen by them.
    7. They did not help me.
    (a). They helped me.
    (b). I was helped by them.
    (c). I was not helped by them.
    8. I did not tell that story.
    (a). I told that story.
    (b). That story was told by me.
    (c). That story was not told by me.
    在下面,我们将省略中间步骤,直接写出一个否定句子的被动语气,英文好的人应该是不需要中间步骤的:
    主动语气 被动语气
    They do not enjoy such music. Such music is not enjoyed by them.
    He did not tell that story. That story was not told by him.
    They have not written that story. That story has not been told by them.
    Peter is going to see me. I am not going to be seen by Peter.
    He will not help me. I will not be helped by him.
    John will not eat that cake. That cake will not be eaten by John.
    I can not drink that wine. That wine can not be drunk by me.
    【练习三十二】
    将以下的否定句子改成被动语气:
    1. The farmers here do not grow apples.
    2. He did not meet me last night.
    3. I have not written that letter.